Op ons kun je vertrouwen voor import en export

Smeets Import-Export, waar vertrouwen de kern vormt van ons engagement om hoogwaardige import- en exportdiensten te bieden!

 

Over ons - Smeets

Vertrouwen als Fundament

Het is vertrouwen dat klanten aanzet om ons keer op keer te kiezen, hierdoor fungeren wij als een soort ‘aankoop groupage hub in Europa’. Klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen voor betrouwbare, efficiënte en hoogwaardige dienstverlening.

Over ons - Smeets

Gespecialiseerd voor Buitenlandse Klanten

Smeets Import-Export is opgericht met het specifieke doel om klanten in het buitenland te voorzien van kwaliteitsonderdelen voor Heavy Duty materialen. Onze focus ligt op het leveren van de beste producten.

Over ons - Smeets

Sterke klantenrelatie's

Onze sterke banden met klanten, dankzij persoonlijke reizen naar hun locaties, geven ons diepgaand inzicht in hun behoeften en uitdagingen. Dit maakt SMIE de juiste tool om klanten te helpen hun vloot in topconditie te houden met hoogwaardige onderdelen.

Over ons - Smeets

Evolutie naar Vertrouwensfirma

Dankzij onze persoonlijke reizen, het opgebouwde vertrouwen en de toewijding aan kwaliteit, hebben we een evolutie doorgemaakt. SMIE is uitgegroeid tot de vertrouwensfirma die niet alleen de aankopen verzorgt, maar deze ook verpakt en transporteert tot waar onze klanten dat wensen.

Informatie over Over ons aanvragen

Aanvraag informatie product
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?